Clown home party

Clownsspirit

Een clown leeft vanuit zijn hart. Hij houdt van alle mensen en stelt zich kwetsbaar op. Hij heeft een groot vertrouwen in het leven en durft te falen en telkens weer op te staan.

Wat een lol op de Clown home party in Brugge! Door te lachen, te spelen, te verdiepen en uit te wisselen zijn we een hechte groep geworden waar lief en leed wordt gedeeld.

Meie

Clown home party
De Clown home party is zoals een Holy home party waarbij we clown Stropke uitnodigen om ons inspiratie aan te bieden. We doen eenvoudige clownsoefeningen om samen te spelen, voelen, verstillen en elkaar te ontmoeten. Je hoeft geen theatertalent te hebben, enkel een portie levensvreugde en speelkriebels. De oefeningen zijn heel eenvoudig en zijn bedoeld als opstapje om te leren leven uit het hart.

Bij jou thuis, eenmalig of in een serie van 3
Clown Stropke nodigt jou uit om mee te spelen. We gaan op zoek naar wat ons drijft, naar wat ons raakt, naar wat ons vertedert, naar wat het vuur in ons doet branden.

Data
Neem contact met me op. Eén sessie duurt ongeveer 3 uur.

Voor wie?
Groepen van minimum 5 volwassenen
De oefeningen zijn gericht op volwassenen, maar kinderen kunnen gemakkelijk aansluiten.

Inschrijven
Per mail: anja@inspiratiekaravaan.be

Prijzen
Eén keer €25/persoon
Drie keer €65/persoon voor de hele reeks

Ook zin in Clown home party bij jou thuis?
Neem contact met mij op. Je kan een Clown home party ook cadeau doen of mij uitnodigen voor je verjaardagsfeest. Contacteer me om af te spreken en de cadeaubon aan te kopen.

Aankondiging voor jou op maat

Zo gaat het eraan toe…