Meditation for Everyone

Meditation for Everyone

Stilte is van niemand, gelukkig maar! Mediteren helpt me om mijn drukke hoofd stiller te maken en contact te maken met de rust en de stilte die in mij aanwezig is. Ik ben blij dat Meditation for Everyone meditatie zo open en toegankelijk maakt zodat iedereen er zich in kan terugvinden, ook een wetenschapper zoals mij. 

Christine

Bekijk hier de aparte website

 

Mediteren redt de wereld?

Mediteren doet goed aan je kleine innerlijke wereld, je draagt dit uit naar je directe omgeving en verandert hierdoor de wereld. Mediteren kan de wereld redden!

Er zijn veel verschillende invalshoeken om meditatie te benaderen. Mediteren wordt al eeuwenlang beoefend in verschillende religieuze tradities, maar heeft zijn nut ook bewezen in wetenschappen, kunst, management en therapeutische settings. Stilte is van niemand en voor iedereen.

Met Meditation for Everyone richten we ons op de actieve bevolking die doorheen de drukte van een job, gezin en sociaal leven nood heeft aan rust en hernieuwde kracht om het leven aan te kunnen. Wie sporadisch mediteert, vindt tijdelijke rust. Wie meditatie integreert in zijn dagelijks leven, ontdekt een bron van rust en goedheid in zichzelf die hij de rest van de dag met zich meedraagt.

Met online en offline meditatiesessies en -programma’s willen we jou inspireren en aanmoedigen om te (leren) mediteren en dit te integreren in jouw dagelijks leven. Door in woonzorgcentra, scholen, ziekenhuizen, bedrijven, bij mensen thuis,… meditatieprojecten aan te bieden, moedigen we mensen aan meditatie als onderdeel van hun leven te zien en van daaruit te leven. We gaan proactief op zoek om nieuwe open meditatiegroepen in Vlaanderen op te richten. We begeleiden hen waar nodig.

Meditation for Everyone maakt deel uit van het aanbod van Inspiratiekaravaan, maar heeft een aparte website: www.meditationforeveryone.be.

Samen redden we de wereld

Mediteren redt je eigen innerlijke wereld, je directe leef- en werkomgeving en maakt nieuwe wegen voor zorg, management en politiek mogelijk.
Maak Meditation for Everyone professioneel en op lange termijn mogelijk.
We zoeken nog 44 mensen die mee doen door maandelijks 10 euro te investeren op
Christelijke Meditatie België – Giften BE 52 7370 5121 2609.

Lees hier meer.