Holy home party

‘Eindelijk een volwaardig alternatief voor de verkoopshomeparties. Anja zet ons met haar Holy home party aan het denken. Door de gezellige en vertrouwelijke sfeer kan iedereen vertellen wat hem bezighoudt. Het is hartverwarmend en verbindend om zo met anderen te kunnen uitwisselen.’

Catherine

Inspiratie in plaats van tupperwarepotjes
Zoals op een tupperware-party nodig je mensen bij jou thuis uit voor een gezellige uitwisselingsavond. De Inspiratiekaravaan komt langs met een inspiratie-impuls.

Is dat iets voor mij?
Je staat actief in het leven en probeert familie, werk en hobby’s te combineren. Je ontmoet veel mensen vluchtig op werk, schoolpoort, sportclub, maar je vraagt je af of dit nu alles is. Je staat open en zoekend in het leven en kijkt uit naar warme contacten in je omgeving.

Uit het hart
Inspiratie vertrekt niet vanuit theorie├źn en boekenwijsheid, maar vanuit ons verlangen. Met elkaar uitwisselen is verbindend en hartverwarmend.

Gastvrouw/heer zijn
Meer info, reservering en ondersteuning bij het uitnodigen hier.

Weet je niet wie je zou kunnen uitnodigen?
Heb je interesse om zelf een Holy home party te houden of wil je naar een Holy home party bij jou in de buurt gaan, maar weet je niet goed met wie? Stuur dan een email om je interesse kenbaar te maken en dan zorg ik voor de match.

Prijzen
Ik gebruik het principe pay it afterwards. Heb je er net zoveel deugd aan gehad als een avondje cinema, concert of restaurant? Op het einde van de avond laat ik een holyhome-sok rondgaan en elk betaalt wat hij het waard vond.

Mogelijke thema’s

  • Hoe ben ik de mens geworden die ik nu ben? – n.a.v. Dag van de Filosofie met Jean-Paul van Bendegem
  • Wat zegt mijn kindertijd over mijn personal mission statement? – n.a.v. TED-talk Caroline McHugh
  • Waar blijf ik met dat licht in mij? – n.a.v. gelijknamig boek Kristin Verellen & Johan Van Steen
  • Ubuntu – ik ben omdat wij zijn; het belang van verbinding
  • We werken een thema uit dat je zelf kiest.

Waar gaan deze fleurige laarsjes naartoe?