Prijzen

‘Het is dé tijd om dromen waar te maken. We leven in een samenleving waarin er volop ruimte is voor allerlei start-ups. Daarnaast zie je dat de aandacht voor zingeving verschuift, uit de kerk en in je eigen dagelijks leven. Niet meer alleen op zondag, maar de hele week door. Mensen zijn zoekende, nu de grote verhalen passé zijn. En zoekers hebben gidsen nodig, een gat in de markt voor reli-ondernemers!’

Elze Riemer in het boek De reli-ondernemer. Gids voor een heilzame business.

3x meer waard dan een concert van je lievelingsgroep
Het voelt vreemd aan geld te vragen om de (levens)inspiratie die ik heb mogen ontvangen door te geven aan anderen. We zijn niet gewoon te investeren in (levens-)inspiratie. En toch. Mijn aanbod is zo kwalitatief dat je op het einde van de avond blij bent dat je màg betalen. De intensiteit en nawerking van de Inspiratiekaravaan is 3x hoger dan een concert van je lievelingsgroep.

Gezonde financiële onafhankelijkheid
Met de Inspiratiekaravaan kies ik er bewust voor niet aan te sluiten bij een bestaande organisatie. Zo heb ik, en alle deelnemers, de volle vrijheid om te ontwikkelen in de richting die goed voor hen is. Een gezonde financiële onafhankelijkheid maakt dit mogelijk.

’t Komt door Napoleon
Toen Napoleon alle kerkelijke goederen confisqueerde betaalde de staat als compensatie de lonen van de priesters. Later werd dit in België uitgebreid naar andere erkende godsdiensten. Sindsdien zijn wij het gewoon dat alles wat met spiritualiteit en inspiratie te maken heeft gratis is. In het maatschappelijke debat wordt dit echter steeds meer in vraag gesteld. Het zou me niet verbazen als over enkele jaren de financiering van religie wordt afgeschaft. Het is goed ons voor te bereiden op de toekomst.

Prijzen afhankelijk van wie het organiseert
Afhankelijk van wie de Inspiratiekaravaan laat langskomen en de frequentie, hanteer ik andere prijzen. Voor organisaties baseer ik me op de gangbare prijzen die gebruikt worden voor vorming in de bisdommen. Voor particulieren bespreken we op voorhand wat haalbaar is.
Neem contact met me op om een offerte op te maken.