Bosabdijweekend

Bosabdijweekend 10-12 januari 2020

dav

Het was het huis dat de mensen ontving. Alles wat hier gebeurt, is een succes. Het zal de positieve energie van het bos zijn. Het bosabdijweekend van vrijdag 12 juli tem 14 juli was deugddoend.

Marleen, eigenaar van het huis aan de rand van het bos

Bosabdijweekend voor individuen

Bosabdijweekend 10-12 januari 2020
Een heel weekend lang nemen we tijd om thuis te komen bij elkaar, over het leven te spreken, uit te wisselen over bijbelteksten, boswandelingen te maken, genieten van stilte en meditatie, samen koken, tekeningen maken over wat ons inspireert,… We organiseren ons eigen abdijweekend en onze abdij is het bos.
Het eerste weekend ging door in juli met 6 deelnemers. Het was zo fijn dat we unaniem beslisten om meerdere weekends per jaar te organiseren. Het volgende weekend is van vrijdag 10 januari 18u tem zondag 12 januari 16u.

Voor wie?
Het weekend wordt georganiseerd op vraag van enkele mensen die vroeger graag meegingen op abdijweekend voor jongeren of actief waren in IJD of Taizévieringen maar daar nu te oud voor zijn geworden. Het weekend is op de eerste plaats gericht op mensen die niet in een gezin staan, maar anderen zijn uiteraard ook welkom. Er is geen kinderopvang voorzien. Er is plaats voor maximum 6 personen. Indien er meer inschrijvingen zijn, wordt een extra weekend gepland.

Praktisch
We mogen verblijven in het huis van Marleen in Flobecq (Vloesberg) aan de rand van het bos. Er zijn twee tweepersoonskamers ter beschikking en één eenpersoonskamers. Er zijn voldoende matrassen aanwezig om tot 6 te kunnen gaan. We koken zelf.

Kostprijs
Het weekend kost €50 per persoon voor de organisatie, kopies, reservaties,… als je inschrijft in 2019, €70 voor de late beslissers. Ter plekke zorgen we zelf voor ons eten en delen hiervan de kosten onder de deelnemers. Je bent pas definitief ingeschreven na storting op BE52 0636 5117 7809.

Data
Als je graag meegaat, maar de datum past voor jou niet of het weekend is volzet, geef dan een seintje aan Anja. Indien er voldoende interesse is voor een ander moment, wordt een tweede bosabdijweekend in de winter georganiseerd.

Inschrijven
Per mail: anja@inspiratiekaravaan.be

Bosabdijweekend 10-12 januari 2020